Köp SAP Learning Hub genom SAPSA och få 68% rabatt

I samarbete med SAP Education erbjuder SAPSA sina medlemmar att köpa SAP Learning Hub till ett reducerat pris. Erbjudandet bygger på att vi som förening tillsammans köper minst 300 prenumerationer och därigenom får en volymrabatt.

Ordinarie pris för SAP Learning Hub är ca 24 000 kronor per prenumeration. Med SAPSA får du upp till 68% rabatt på ditt Learning Hub köp.

  • Företag som beställer 10 eller fler prenumerationer betalar 7 700 kronor per användare och år

För mindre företag har SAPSA ett särskilt avtal med möjlighet att köpa mellan 3-9 prenumerationer för 11 000 kronor per användare och år.

Startdatum för samtliga prenumerationer är den 1 februari 2018. Prenumerationerna är personliga och gäller i ett år.

Sista dag för anmälan är 8 december 2017.

Anmäl ditt intresse här.


Vad är SAP Learning Hub?

Learning Hub är SAP:s molnbaserade studieportal. Med ett blandat utbud av e-Learnings, kurshandböcker och diskussionsforum hjälper Learning Hub dig att underhålla, fördjupa och förnya dina kunskaper inom SAP. Via Learning Hub får du tillgång till s.k. Learning Rooms, virtuella rum där du får hjälp i ditt lärande och kan ställa frågor till instruktörer och andra användare.

Nytt för i år är bl.a möjligheten att skriva ut kurshandböcker (e-books) och Learning Journey, kursplaner med rekommenderade kurser inom ett specifikt område och för en specifik roll.

Läs mer om Learning Hub på SAP:s hemsida.