Capgemini

People matter, results count
Capgemini är en av världens största och mest framgångsrika leverantörer av konsult-, teknik- och outsourcingtjänster. Med representation i över 40 länder och nära 180 000 anställda, hjälper vi våra kunder att förbättra verksamheten och bli ännu mera konkurrenskraftiga. Vi erbjuder ett brett utbud av integrerade tjänster som kombinerar den senaste tekniken med djup branschkunskap.

Business transformation, by SAP innovation delivered by Capgemini
Med cirka 17 800 SAP-experter och över 40 år av samarbete med SAP, så är vi en av branschens ledande och mest erfarna systemintegratörer. Vår tjänsteportfölj innehåller lösningar och metoder inom hela livscykeln; från förstudier, strategiarbete och licensiering till implementering, förvaltning och infrastrukturtjänster. Vi erbjuder även förkonfigurerade Business All-in-One-lösningar inom ett flertal branscher och är givetvis globalt certifierade av SAP inom samtliga områden i livscykeln.

Våra innovativa lösningar har uppmärksammats både av SAP och våra kunder och den senaste i en lång rad av utmärkelser var då vi 2016 belönades med Pinnacle Award i kategorin ”Customer´s Choice in the Services Category” och 2015 erövrade vi segern i kategorin ”Service Transformation Partner of the Year”.

För mer information kontakta
Anders Almqvist
anders.almqvist@capgemini.com
www.capgemini.com/sap