Deloitte

Deloitte är världens största Professional Services företag, med över 300 000 konsulter i 150 länder med en bred och djup verksamhet inom bland annat IT, Strategi, M&A, Revision och Skatt. Våra multidisciplinära kunderbjudanden ger oss en unik förmåga att ta ett helhetsansvar och att på bred front kollaborera med våra kunder.

Våra kunder står inför stora IT-investeringar och vi vill hjälpa till att realisera den optimala affärsnyttan. Med över 23 000 engagerade och erfarna SAP-konsulter, varav mer än 6000 i EMEA området, är vi ledande på SAP S/4HANA globalt, och kan med en kombination av rådgivning och djupa SAP-kompetens möjliggöra detta. Vi var själva en pionjär och Early Adoptor av SAP S/4HANA och driver för tillfället ett stort antal globala transformationsbaserade SAP S/4HANA projekt inom diverse industrier. Deloittes SAP-verksamhet är en global firmaprioritet och växer sedan flera år kraftigt, som ett resultat av flera framgångsrika projekt inom såväl SAP S/4HANA som andra SAP-lösningar som till exempel Ariba, C/4 HANA, EWM, SuccessFactors och GTS.

Deloitte är platinamedlem av SAP Global Alliance sedan 1991 samtidigt som vi är med i SAP:s Board of Advisors. Vi har erhållit SAP S/4HANA Pinnacle Award tre år i rad sedan det instiftades 2016 och vår ledande position inom SAP bekräftas ständigt av analytikerna. Gartner har i flera år utsett Deloitte som ledare inom SAP implementationstjänster, senast den 20 maj 2019 ”as a Leader in the magic quadrant for SAP S/4HANA Application Services”.

För mer information kontakta
Andreas Hallberg
+46 70 080 20 28
ahallberg@deloitte.se