Deloitte

Deloitte är världens största nätverk inom Professional Services, med över 312 000 konsulter i 150 länder och med en bred och djup verksamhet inom bland annat IT, strategi, M&A, revision och skatt. Vårt multidisciplinära erbjudande ger oss en unik förmåga att ta helhetsansvaret och på bred front samarbeta med våra klienter. Många företag står inför stora förändringsprojekt och IT-investeringar. Vi hjälper till med att realisera den optimala affärsnyttan i dessa.

Med över 23 000 engagerade och erfarna SAP-konsulter, varav mer än 6000 i EMEA området, är vi ledande på SAP S/4HANA globalt. Vi var själva en pionjär och early adopter av SAP S/4HANA och driver för tillfället ett stort antal globala transformativa SAP S/4HANA-projekt inom olika branscher. Deloittes SAP-verksamhet är en global firmaprioritet och växer sedan flera år kraftigt, som ett resultat av framgångsrika projekt.

Deloitte är platinamedlem av SAP Global Alliance sedan 1991 samtidigt som vi är med i SAP:s Board of Advisors. Vi har erhållit SAP S/4HANA Pinnacle Award tre år i rad sedan det instiftades 2016 och vår ledande position inom SAP bekräftas ständigt av analytikerna. Gartner har i flera år utsett Deloitte som ledare inom SAP implementationstjänster, senast den 20 maj 2019 ”as a Leader in the magic quadrant for SAP S/4HANA Application Services”.

För mer information kontakta
Andreas Hallberg
+46 70 080 20 28
ahallberg@deloitte.se