EY Skye

EY Skye är ett ledande företag inom innovation och optimerat utnyttjande av SAP:s produktportfölj och vi levererar tjänster till stora nationella och internationella aktörer. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med de möjligheter som finns och djup kunskap inom de flesta områden kopplade till implementering, anpassning och användning.

EY Skye var bland de första att använda HANA och har levererat installationer och anpassningar baserade på HANA under en längre tid. Baserat på dina behov bygger vi integrationer mot existerande system, så att du snabbt kan få tillgång till och analys av data från flera datakällor för en bredare insikt. Vi levererar system tillsammans med SAP som har hög tillgänglighet, skalbarhet och säkerhetsfunktioner för att säkra oavbruten drift.

EY Skye hjälper dig att utnyttja de enorma möjligheter som SAP:s tjänster ger dig. Vi har erfarenhet och kompetens som krävs för att du ska kunna välja den lösning som passar dig bäst. Och vi hjälper dig att anpassa processer och tjänster för att på bästa sätt kunna utnyttja tillgängliga möjligheter.